Peter Güllekes 

De hemelen geven antwoord

Pb. 348 blz., Uitg. Schors - Amsterdam, ISBN 978 90 6556 149 7

De hemelen geven antwoord / P. GüllekesDe schrijver van dit boek was een zoeker naar de Waarheid op religieus gebied. Hij twijfelde aan de traditionele antwoorden op vragen die de mensheid al eeuwenlang bezighouden. 
In de geschriften van de profeet Jakob Lorber vindt hij vele antwoorden die niet alleen het hoofd, maar ook het hart tevreden stellen. Toch blijft hij aanvankelijk twijfelen door o.a. de omvang van de geschriften, het taalgebruik en de geloofwaardigheid van deze profeet. 
De twijfelaar die voor het eerst in aanraking komt met de boeken van Jakob Lorber heeft behoefte aan een introductie in dit omvangrijke en wonderbaarlijke werk, dat door velen een 'Nieuwe Openbaring' word genoemd. Dit boek wil zo'n introductie zijn. Het geeft antwoord op de vaak gestelde vraag welke van de vele geschriften van de 'schrijfknecht van God' het meest geschikt zijn voor de lezers die voor het eerst met dit indrukwekkende werk kennismaken en er zich verder in willen verdiepen. De schrijver vertrouwt erop dat de Geest, die ons de vele vragen doet stellen, ons ook in toenemende mate vertrouwd zal maken met het Rijk van de Liefde.

Terug naar boekenlijst